Στην καρδιά του έργου της INTERSOS χτυπά δυνατά ο παλμός της ανθρωπιστικής δράσης

Αυτές είναι οι καθημερινές μας εικόνες… Στηρίξτε το έργο μας γιατί όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων προς το καλύτερο!

Ήδη από το 1992, η INTERSOS μέσω αποστολών της σε όλον τον κόσμο συνδράμει εκατομμύρια ανθρώπους να κρατηθούν στη ζωή σε συνθήκες πολέμου, φυσικών καταστροφών, επιδημιών και άλλων προκλήσεων, έχοντας πάντα στο επίκεντρο της δράσης της τον άνθρωπο.

Χάρη στη στήριξή σας, η οργάνωσή μας δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 20 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα όπου παρεμβαίνουμε σε Ήπειρο, Θεσσαλία και Λέσβο.

Ως ενεργός εταίρος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (IOM – UN Migration) στα πλαίσια του προγράμματος #HELIOS (Υποστήριξη Ένταξης στην Ελλάδα για Δικαιούχους Διεθνούς Προστασίας) σε Ήπειρο και Θεσσαλία συμβάλλουμε δυναμικά στην ένταξη και την αυτόνομη διαβίωση των δικαιούχων διεθνούς προστασίας.

Στο νησί της Λέσβου, η INTERSOS είναι παρούσα από τον Σεπτέμβριο του 2020 μετά την έκτακτη ανάγκη που προέκυψε έπειτα από τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Μόρια. Σήμερα υλοποιούμε πρόγραμμα ψυχικής υγείας, ψυχοκοινωνικής στήριξης και άμεσης παραπομπής των πιο ευάλωτων περιπτώσεων για την προώθηση της ταχείας επέμβασης και της αποτελεσματικής φροντίδας των ατόμων που έχουν ανάγκη, σε συντονισμό με τις αρμόδιες αρχές και άλλους φορείς.

Μένουμε πιστοί στην προσπάθειά μας να αλλάξουμε τις εικόνες που βλέπουμε κάθε μέρα, εικόνες που αποτυπώνονται στο παρακάτω βίντεο.

Σε κάθε επείγον, είμαστε εκεί! Στην πρώτη γραμμή!

Απέχεις μόνον ένα κλικ για να συμβάλεις και εσύ στην προσπάθειά μας! Μάθε περισσότερα στο site μας www.intersos.gr


*  Tο κείμενο αυτό γράφτηκε από την INTERSOS. Η INTERSOS δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2016. Αυτή τη στιγμή, παρεμβαίνει στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Λέσβο.

Διαβάστε περισσότερα:

To Newsletter του Propago

Λάβετε την ανάλυση της ημέρας στο email σας