Ποδηλατώντας μαζί με έναν 10χρονο νικητή του καρκίνου

Ονομάζομαι Άγγελος Κριτσιώτης και είμαι ποδηλάτης της Νίκης Βόλου.


Στις δύσκολες εποχές που βιώνει όλος ο κόσμος βρήκα τον σκοπό της ζωής μου! Και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την συνεισφορά μου μέσα από τον αθλητισμό. Αποφάσισα να ξεκινήσω μεγάλες διαδρομές με το αγωνιστικό ποδήλατο μου και να μαζεύω χορηγούς για τη στήριξη των παιδιών, αλλά και των γονέων της Φλόγας.

Τα παιδιά αυτά δίνουν έναν πολύ σκληρό αγώνα για να ζήσουν από την πιο τρυφερή ηλικία τους. Πονάνε, κλαίνε γιατί υποβάλλονται σε δύσκολες θεραπείες, αλλά δεν χάνουν ποτέ την θέληση τους για την ζωή.

Τα παιδιά είναι η κληρονομιά μας…


Ήθελα να τους δείξω ότι μπορούν να βγουν νικητές και ήθελα να μου δείξουν πως είναι να έχεις πίστη στον εαυτό σου! Πήγα Πάτρα, Αθήνα – Θεσσαλονίκη, Κωνσταντινούπολη – Αράχωβα. Έκανα τον Γύρο της Ρόδου. Πήγα στον Όλυμπο, έκανα τον γύρο της Θεσσαλίας… Πήγα και στο ακριτικό Καστελλόριζο.

Και τώρα έκανα την καλύτερη διαδρομή της ζωής μου παρέα με τον Γιωργάκη. Βγήκε από το αναπηρικό καροτσάκι και με το ειδικό αμαξίδιο ξεκινήσαμε από τα Τρίκαλα και τερματίσαμε στον Βόλο. Σας θελουμε κοντά μας!

Κοντά στην Φλόγα. Είναι σκοπός ζωής, όσο ποδηλατώ να βοηθώ τα παιδιά να ελπίζουν!

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε!

Ο 10χρονος σήμερα Γιώργος Μάνης, διαγνώστηκε με τη νόσο πριν από περίπου οκτώ χρόνια. Πάλεψε πολύ σκληρά, και με τη βοήθεια των γιατρών, αλλά και την αγάπη και την υποστήριξη των γονιών του κατάφερε να γίνει καλά. Ο Γιώργος είναι παιδί της «Φλόγας» Τρικάλων, του συλλόγου γονέων με παιδιά που έχουν νεοπλασματικές ασθένειες.

Διαβάστε περισσότερα:

To Newsletter του Propago

Λάβετε την ανάλυση της ημέρας στο email σας