Λαζαρίδης: Δυστυχώς για τον Αλέξη Τσίπρα, οι πολίτες πια γνωρίζουν
Ο Μακάριος Λαζαρίδης στο Propago: «Μια εικόνα, χίλιες λέξεις», λέει μια παλιά κινέζικη παροιμία και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση

«Μια εικόνα, χίλιες λέξεις», λέει μια παλιά κινέζικη παροιμία και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συζήτησης με ανθρώπους της εστίασης, αποκάλυψε τον πραγματικό του εαυτό και επιβεβαίωσε το λόγο για τον οποίο οι Έλληνες πολίτες έχουν πάψει να τον εμπιστεύονται και τον έχουν στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Διότι μόνο οργή και εκνευρισμό προκαλεί η αλγεινή συμπεριφορά του να γελάει προκλητικά, μιλώντας για κρούσματα και διασωληνωμένους! Σαν να χαιρόταν! Άλλωστε από τις 9 Φεβρουαρίου έχει αναλάβει το ρίσκο για την εξάπλωση της πανδημίας, ειδικά στο Λεκανοπέδιο Αττικής, στηρίζοντας διαδηλώσεις υπέρ του τρομοκράτη δολοφόνου Κουφοντίνα. Παρόλο που το πεδίο της δημόσιας υγείας δεν προσφέρεται για φθηνή αντιπολίτευση και προσπάθειες πολιτικής καπήλευσης της παρατεταμένης κρίσης, δυστυχώς για τη χώρα, ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει αυτόν τον αδιέξοδο δρόμο.

Επενδύει στην εύκολη κριτική, ποντάρει στην καταστροφή και στον ανθρώπινο πόνο, αναζητά ακόμα και να πατήσει … επί πτωμάτων προκειμένου να πάρει μερικές ανάσες πριν ξαναβυθιστεί στο βούρκο, στον οποίο ο ίδιος επέλεξε να βρίσκεται. Η χαρά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη δυστυχία του άλλου δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον. Το χαμόγελό του τα λέει όλα! Όσο και αν υποκρίνεται ότι τάχα ανησυχεί και ενδιαφέρεται για την εξέλιξη της πανδημίας, το πραγματικό του πρόσωπο είναι τελείως διαφορετικό και αποκαλύπτεται στο πανελλήνιο. Θέλει κρούσματα και διασωληνωμένους μπας και επιβιώσει πολιτικά! Αυτή είναι η αλήθεια! Πικρή, αλλά αλήθεια που δεν μπόρεσε να κρύψει χθες το πρόσωπο του … Πολάκη χωρίς μουστάκι!    

Είναι ο ίδιος που παρουσιάζει την πανδημία ως ένα σχεδόν ελληνικό φαινόμενο, παραποιώντας τις πραγματικά καλές επιδόσεις της Ελλάδας, σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ο ίδιος που μάταια ήλπιζε στην αποτυχία της τηλεκπαίδευσης και στην κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας για μικροκομματικά οφέλη. Ο ίδιος που κάλυψε απόλυτα με τη σιωπή του τον Βουλευτή του κόμματός του, Παύλο Πολάκη στις χυδαιότητες που αυτός εκστόμισε την περασμένη Τρίτη από το βήμα της Βουλής.  Ο κ. Τσίπρας, επιμένοντας στη στείρα άρνηση και φορώντας και πάλι το προσωπείο που χρησιμοποιούσε και πριν από το 2015, με το γνωστό λαϊκισμό του, κάνει ό,τι μπορεί για να ξεκολλήσει το κόμμα του από τα δημοσκοπικά τάρταρα. 

Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν, οι πολίτες πια γνωρίζουν! Ευτυχώς, όμως, για τους πολίτες και το πολιτικό σύστημα, μετά τις επόμενες εκλογές του 2023, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψάχνει γι’ αρχηγό! 

Ο Μακάριος Β. Λαζαρίδης είναι Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Νέας Δημοκρατίας

To Newsletter του Propago

Λάβετε την ανάλυση της ημέρας στο email σας